Home Limburg Heerlen Hennepkwekerij in woning Amsterdamstraat ontmanteld

Hennepkwekerij in woning Amsterdamstraat ontmanteld

In een woning aan de Amsterdamstraat in Heerlen heeft de politie zaterdagochtend rond 06.00 uur een hennepkwekerij aangetroffen. De politie kreeg een tip dat er mogelijk een kwekerij aanwezig was. Ter plaatse troffen de agenten in de kelder van de woning ongeveer 140 hennepplanten aan. Ook stonden er ruim 50 legen potten. De bewoners zijn ter plaatse door de politie gehoord. Er wordt proces-verbaal opgemaakt en alles is in beslag genomen ter vernietiging. Er was sprake van diefstal van stroom.

Laad meer Heerlen

Geef een reactie

Bekijk ook

Gleider Hernández benoemd tot hoogleraar Internationaal Publiekrecht

Het College van bestuur van de Open Universiteit heeft mr. G.I. (Gleider) Hernández per 1 …