Home Limburg Gevaarlijke medicijnen verloren in Siebengewald

Gevaarlijke medicijnen verloren in Siebengewald

De politie waarschuwt voor zware medicijnen die vrijdag zijn verloren in Siebengewald, vermoedelijk in de omgeving van de lokale visvijver. Het betreft 22 tabletten Oxazepam, een zwaar kalmeringsmiddel. Deze medicijnen zijn verpakt in een witte neutrale verpakking met geel, groen en rode opdruk. De medicijnen kunnen bij ondeskundig gebruik zeer gevaarlijk zijn.

De politie vraagt personen die de medicijnen aantreffen, ze af te geven bij een apotheek of het dichtstbijzijnde politiebureau. U kunt ook bellen met de politie via het algemene telefoonnummer 0900 – 88 44. Als iemand de medicijnen heeft gevonden, maar deze vervolgens heeft weggegooid, wil de politie dit ook graag weten.

Laad meer Limburg

Geef een reactie

Bekijk ook

Noord-Limburg – Acht aanhoudingen bij internationale criminaliteitscontroles

Op twee locaties in Venlo vonden woensdag tussen 15.30 en 22.00 uur grote criminaliteitsco…