Home Groningen Groningen Stad Getuigen gezocht van beroving met bedreiging

Getuigen gezocht van beroving met bedreiging

Een 33-jarige man uit Groningen heeft aangifte gedaan van beroving met bedreiging. De man fietste maandagochtend rond 7.00 uur op de Edelsteenlaan in Groningen. Twee mannen in een auto zouden de man tot stoppen hebben gedwongen. Vervolgens werd hij mishandeld en bedreigd met een wapen. De man is beroofd van zijn tas. Hierin zat een niet nader te noemen geldbedrag. Het slachtoffer klaagde over hoofdpijn, maar was aanspreekbaar. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…