Home Groningen Man aangehouden wegens drugsbezit

Man aangehouden wegens drugsbezit

De politie kreeg zaterdagavond een melding van een ruzie tussen twee groepen aan de Folkingestraat in Groningen. Toen agenten ter plaatse kwamen, hebben zijn de partijen gescheiden. Betrokkenen verklaarden dat één van de aanwezigen een mes bij zich had. Bij fouillering is een zakmes aangetroffen bij een 30-jarige man uit Zuidhorn. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt. Een 24-jarige man (woon[plaats wordt nog aangevuld) was in het bezit van harddrugs. Hij is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …