Home Drenthe Emmen Politie bekeurt bestuurder voor scherpe lading en rijden zonder tachograaf

Politie bekeurt bestuurder voor scherpe lading en rijden zonder tachograaf

De politie bekeurde vrijdagmorgen een 45-jarige Emmenaar. De man reed met zijn bestelbus met daarachter een aanhanger gekoppeld over de Winsumerweg in Groningen. Op de aanhanger vervoerde hij betonijzer van Emmen naar Winsum. Omdat het ijzer aan de achterzijde met scherpe niet afgeschermde delen buiten de laadvloer stak werd hij bekeurd. Tevens bleek het voertuig niet voorzien te zijn van de vereiste tachograaf voor het registreren van de werkzaamheden. Ook hiervoor werd hij bekeurd.

Laad meer Emmen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …