Home Gelderland Apeldoorn Drankrijder ’s ochtends betrapt

Drankrijder ’s ochtends betrapt

De politie heeft vrijdagochtend een 48-jarige automobilist uit Apeldoorn aangehouden omdat hij te veel gedronken had. Hij bleek bijna vier keer de maximale hoeveelheid alcohol voor ervaren bestuurders gedronken te hebben. Surveillerende agenten zagen de automobilist rond 09.15 uur met een kapot remlicht rijden over de Wapenrustlaan in Apeldoorn. Toen ze hem controleerden, bleek hij gedronken te hebben. Een blaastest bevestigde dat.

De Apeldoorner is meegenomen naar het politiebureau waar hij 850 ug/l blies. De man verklaarde de avond ervoor een feestje gehad te hebben. Het rijbewijs van de automobilist is ingenomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Apeldoorn – Gezocht – Diefstal – Hoofdstraat – Apeldoorn

Aan de Hoofdstraat in Apeldoorn werd uit een fietstas een schoenendoos met daarin Nike Air…