Home Groningen Groningen Stad Man verzon beroving

Man verzon beroving

Een 42-jarige inwoner van Groningen heeft bekend dat hij een beroving op de Friesestraatweg in zijn woonplaats vorige week heeft verzonnen. De man deed een week terug aangifte bij de politie dat hij dinsdag 19 maart bij het tunneltje onder de rondweg was overvallen. Daarbij zou hem ruim honderd euro zijn afgepakt. De politie zette onder meer met behulp van een getuigenoproep een onderzoek op. Door fouten in zijn verklaring viel de Stadjer door de mand. Hij vertelde vanwege financiële problemen de beroving te hebben verzonnen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Groningen Stad

Geef een reactie

Bekijk ook

Gevangenisstraf geëist voor handel in zwaar vuurwerk via Instagram

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft in de rechtbank in Zwolle een gevangenisstraf van 12 ma…