Home Groningen Agressieve man aangehouden

Agressieve man aangehouden

De politie heeft vrijdagnacht op de Grote Markt in Groningen een 20-jarige man uit Stadskanaal aangehouden. De jongeman was het kennelijk niet eens met een houding van de politie. Hij wilde door een linie van agenten heenlopen. Toen de jongeman werd weggeduwd, beledigde hij de agenten met bepaalde bewoordingen. Hierop werd de 20-jarige aangehouden. De Kanaalster verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. De agenten wisten hem met gepast geweld te overmeesteren. Hij werd in een cel ingesloten. De verdachte wordt vandaag gehoord voor belediging, verzet tegen zijn aanhouding en het niet luisteren naar bevelen van de politie. Tegen de jongeman wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Groningen

Geef een reactie

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …