Home Groningen Delfzijl Drie verdachten aangehouden na vechtpartij

Drie verdachten aangehouden na vechtpartij

foto Unique Photo

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie mannen in Delfzijl aangehouden voor mishandeling. Kort daarvoor kwam er bij de politie de melding binnen van een vechtpartij in een uitgaansgelegenheid aan de Molenberg. Ter plaatse konden de agenten samen met de beveiliging de vechtende partijen uit elkaar halen. Hierbij zijn twee inwoners van Wagenborgen van 35 en 52 jaar en een 32-jarige man uit de gemeente Eemsmond aangehouden. Het drietal is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Uit onderzoek moet blijken wat ieders aandeel was in de vechtpartij.

Laad meer Delfzijl

Geef een reactie

Bekijk ook

Delfzijl – Zestal onder meer verdacht van woningoverval

De politie heeft in een lopend onderzoek op dinsdag 5 november vijf verdachten (15, 17, 27…