Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Auto in de Zaamslagse sloot

Auto in de Zaamslagse sloot

Op de Terneuzensestraat in Zaamslag is zondag tegen 04.00 uur een auto in de sloot beland. De bestuurder, een 27-jarige man uit Axel, liep daarbij een flinke hoofdwond op. Hij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Toen agenten ter plaatse kwamen, stond de bestuurder al naast het voertuig en was ambulancepersoneel bezig de man te onderzoeken. Omdat rond de bestuurder een alcohollucht hing, is in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen door een GGD arts. In afwachting van de uitslag hiervan, is het rijbewijs van de 27-jarige man ingevorderd. De auto is vermoedelijk total loss en is weggesleept door een takelbedrijf.

Laad meer Terneuzen

Geef een reactie

Bekijk ook

Vlissingen – Twee slachtoffers naar ziekenhuis na verkeersongeval, bestuurder aangehouden

Twee inzittenden van een auto zijn dinsdagavond 13 februari gewond geraakt na een aanrijdi…