Home Groningen Groningen – Gezocht – Vernieling – Broerstraat – Groningen

Groningen – Gezocht – Vernieling – Broerstraat – Groningen

Weet je meer van de bekladdingen en vernielingen in november en december van de Universiteitsbibliotheek in Groningen?

Wij zijn op zoek naar getuigen van de vernielingen en bekladdingen van de Universiteitsbibliotheek aan de Broerstraat 4 in Groningen. Op 13 december 2023 is er graffiti op de voorzijde van het gebouw gespoten en zijn er veertien ramen vernield. Eerder, op 21 november 2023, is de voorzijde van het gebouw over de breedte beklad met graffiti en is er verf tegen de entree gegooid.

Onderzoek
De politie is daarop direct een onderzoek gestart, dat onze prioriteit heeft. We hebben diverse camerabeelden bekeken en buurtonderzoek gedaan. Het onderzoek bevindt zich nu in een fase waarin we jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Weet u meer?
Als u iets gezien hebt of informatie of camerabeelden hebt, laat het ons dan weten. Ook als u twijfelt of uw informatie bijdraagt, vragen we u om het door te geven. Alle informatie, hoe klein het wellicht ook lijkt, kan belangrijk zijn in het onderzoek.

Informatie doorgeven kan via het tipformulier of de Opsporingstiplijn 0800-6070. Liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Laad meer Groningen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Groningen – Drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in Groningen

De politie heeft op woensdag 31 januari een drugslab aangetroffen op de Bieslookstraat in …