Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – 2 aanhoudingen na beroving Vierambachtsstraat

Rotterdam – 2 aanhoudingen na beroving Vierambachtsstraat

Iets voor 12:00 uur op woensdag 3 januari is een 19-jarige man uit Capelle aan den IJssel beroofd onder bedreiging van een vuurwapen door twee personen op de Vierambachtsstraat in Rotterdam. Twee mannen zijn iets later opgespoord en aangehouden voor de politie. Gelukkig bleef de 19-jarige verder ongedeerd. De politie doet onderzoek.

De twee verdachten zijn aangehouden aan de IJsselstraat in Berkel en Rodenrijs. Het gaat om twee mannen (43 en 29 jaar oud) uit Rotterdam. Heeft u informatie over deze beroving? Heeft u het zien plaatsvinden? Neem dan contact op met de politie door te bellen naar 0900-8844.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…