Home Groningen Delfzijl Mannen in gestolen auto aangehouden

Mannen in gestolen auto aangehouden

De politie heeft vrijdagochtend twee mannen aangehouden welke reden in een gestolen auto. De mannen reden in de buurt van Groningen langs een controle, waaruit bleek dat de auto waarin ze reden als gestolen geregistreerd stond. Hierop zijn agenten gaan posten op de A28. De mannen konden in de buurt van Hoogeveen staande worden gehouden. De 28-jarige man uit Groningen en de 22-jarige man uit Delfzijl zijn aangehouden op verdenking van heling. Daarnaast bleek dat de 28-jarige bestuurder niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Ook hiervan wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Delfzijl

Geef een reactie

Bekijk ook

Hollandscheveld – Twee aanhoudingen in onderzoek naar brand Hollandscheveld [UPDATE]

In de nacht van maandag 18 december op dinsdag 19 december 2023 heeft er een felle brand g…