Home Gelderland Lent – Aanhouding na schietincident Lent

Lent – Aanhouding na schietincident Lent

De politie heeft dinsdagmiddag een 23-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden na een schietincident aan het Hertog Eduardplein in Lent. Een 73-jarige man uit Nijmegen raakte lichtgewond.

De melding kwam even voor 15:30 uur bij de politie binnen. De aangehouden man zit vast voor verder onderzoek. Tips, getuigenverklaringen of eventueel beeldmateriaal van het incident kunnen het onderzoek helpen. Melden kan via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000.

Eerder schietincident

Maandagmiddag 12 september vond er ook een schietincident plaats in de omgeving. Rond 13:00 uur kwam er toen melding vanaf de Prins Mauritssingel in Nijmegen. Vooralsnog is er in die zaak niemand aangehouden. Alle informatie over die zaak is te vinden in dit bericht. Tips blijven welkom.

De politie gaat niet uit van een verband tussen het schietincident in Nijmegen en die in Lent.

^SV 2022424045

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …