Home Noord-Holland Purmerend – Brandstichting aan woning

Purmerend – Brandstichting aan woning

In de vroege ochtend van donderdag 14 september is een woning aan de Rijnstraat beschadigd geraakt. Blijkens beelden kwam een persoon vermomd met een bivakmuts aanlopen bij de voordeur met een fles in de hand. Nadat de persoon wegrende in de richting van de Waalstraat vloog de deur in brand, waarbij een knal te horen was.

De bewoners moesten de woning verlaten via een ladder, die een hulpvaardige buurman ter beschikking stelde. Er is niemand gewond geraakt. De brandweer bluste de brand.

Getuigenoproep

Naast een sporen- en buurtonderzoek onderzoekt de recherche het incident en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u rond 03.15 uur, voor, tijdens of ná de brand, de mogelijke verdachte gezien in de omgeving van de Rijnstraat? Heeft u een camerabeelden waar de mogelijke verdachte op te zien is? Of heeft u andere informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. U kunt camerabeelden uploaden via onderstaand tipformulier onder vermelding van zaaknummer 2022191019.

Laad meer Noord-Holland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Purmerend – Man overleden na schietincident Purmerend, andere man zwaargewond

Bij het treinstation van Purmerend aan de Stationsweg heeft maandag 12 februari rond 20.05…