Home Gelderland Nijmegen – Getuigen van poging tot mishandeling gezocht

Nijmegen – Getuigen van poging tot mishandeling gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van een incident dat donderdag 13 juli omstreeks 20.00 uur plaatsvond op de Hatertseweg.

Een 37-jarige vrouw uit Nijmegen fietste ter hoogte van het Toos Korvezeepad toen er via een zandpad een vrouw op haar af kwam lopen. De fietsster dacht dat de vrouw haar iets wilde vragen en remde af. Op dat moment begon de vrouw harder te lopen en met haar armen te zwaaien. Daarbij raakte ze de fietsster hard op haar arm. Vervolgens stopte de vrouw en de fietsster zag dat de ze een zakmes inklapte. De vrouw rende daarop hard weg over het Toos van Korvezeepad. Toen de fietsster haar arm bekeek zag ze dat er een gat in haar jas zat. Gelukkig liep zij geen verwondingen op.

Getuigen gezocht
Direct na het incident werd het slachtoffer aangesproken door een jongeman op een scooter die alles heeft zien gebeuren. Hij vroeg het slachtoffer of ze verwondingen had opgelopen. De politie wil graag in contact komen met deze jongeman of eventuele andere getuigen van het incident. Zij worden verzocht te bellen met de politie in Nijmegen via 0900-8844.
(2017325723)

Laad meer Gelderland
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Fietsster aangereden, getuigen gezocht

Donderdagmiddag rond 17.30 uur vond op de Weezenhof 91e straat een aanrijding plaats tusse…