Home Noord-Holland Den Helder Julianadorp – In juli en augustus geen spreekuur wijkagenten Julianadorp

Julianadorp – In juli en augustus geen spreekuur wijkagenten Julianadorp

In verband met de vakantieperiode, houden de wijkagenten van Julianadorp geen spreekuur in de maanden juli en augustus. Dit spreekuur wordt normaliter gehouden van 10.30 tot 11.30 uur in het MFC ’t Dorphuis aan het Middelzand. Vanaf september zijn de wijkagenten weer aanwezig tijdens het spreekuur.

Bij de wijkagenten kunt u terecht voor meldingen en informatie over openbare orde en veiligheid. U kunt op het spreekuur niet terecht voor aangifte. Hiervoor kunt u zich melden aan het politiebureau of aangifte doen via het internet. Voor meer informatie kunt u kijken op www.politie.nl.

Laad meer Den Helder
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Zaandam – Getuigen gezocht van vechtpartij in het Veldpark Zaandam

De politie is op zoek naar getuigen van een vechtpartij afgelopen zaterdag rond 16.30 in h…