Home Gelderland Nijmegen Identiteit slachtoffer brand bij tuincentrum bekend

Identiteit slachtoffer brand bij tuincentrum bekend

De identiteit van het slachtoffer van de brand bij het voormalig tuincentrum aan de Molenweg in Nijmegen, is bekend. Het gaat om een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, die voornamelijk in Nijmegen verbleef. Een 37-jarige Nijmeegse vrouw raakte bij de brand ernstig gewond. Zij heeft inmiddels het ziekenhuis verlaten. Op zaterdag 23 maart omstreeks 09.25 uur ontstond door nog onbekende oorzaak brand in het voormalige tuincentrum. De brandweer had de brand snel onder controle. Na het blussen werd het stoffelijk overschot gevonden van een onbekende man. Op zondag 26 maart werd sectie verricht op het stoffelijk overschot.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Vrouw aangehouden voor diefstal en oplichting bij meerdere zorginstellingen

De politie Nijmegen heeft op dinsdag 16 mei een 26-jarige vrouw aangehouden in haar woning…