Home Gelderland Nijmegen Duo aangehouden voor diefstal aanhangwagen

Duo aangehouden voor diefstal aanhangwagen

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in Nijmegen twee mannen aangehouden voor de diefstal van een aanhangwagen en een trilplaat. De aanhangwagen en de trilplaat waren weggenomen vanaf een parkeerplaats aan de Ploegstraat. Een getuige had dit gezien en waarschuwde de politie. Agenten troffen rond 01.15 uur in de buurt het tweetal met de zojuist gestolen aanhangwagen en trilplaat. Beiden, twee Nijmegenaren van 21 en 23 jaar, zijn aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De gestolen goederen worden aan de rechtmatige eigenaar teruggegeven. Tegen het tweetal wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Nijmegen

Geef een reactie

Bekijk ook

Nijmegen – Gezocht – Diefstal pakketjes – Nieuwstraat – Nijmegen

Aan de Nieuwstraat in Nijmegen stalen twee mannen zeventien pakketjes uit een bestelbus. H…