Home Gelderland Harderwijk Openstaande boetes geïnd

Openstaande boetes geïnd

De politie heeft dinsdagavond in Harderwijk, Ermelo en Putten, dertien personen thuis bezocht voor het innen van openstaande boetes. In totaal werd een bedrag van meer dan 8500 euro aan boetes geïnd. Naast het innen van de openstaande boetebedragen werd ook één persoon in hechtenis genomen. Daarnaast werd er beslag gelegd op een auto. De politie roept mensen met openstaande boetes op om deze op tijd te betalen. Personen die nog vonnissen open hebben staan, worden eerst met een brief gewaarschuwd om het bedrag te komen betalen of zich te melden op het politiebureau. Gebeurt dit niet, dan worden ze actief opgespoord. Deze controles worden regelmatig georganiseerd.

Laad meer Harderwijk

Geef een reactie

Bekijk ook

Harderwijk – Politie zoekt getuigen na brand in appartementencomplex

De brand in een appartementencomplex aan de Breewijd in Harderwijk afgelopen nacht is hoog…