Home Gelderland Harderwijk Man aangehouden voor heling scooter en fiets

Man aangehouden voor heling scooter en fiets

De politie heeft dinsdagochtend op de Thorbeckelaan in Harderwijk een 43-jarige Harderwijkenaar aangehouden voor de heling van een fiets en scooter. De politie had een tip ontvangen dat de man mogelijk in het bezit was van een gestolen scooter. Na onderzoek werd de scooter aangetroffen en deze bleek inderdaad als gestolen geregistreerd te staan. Bij de aanhouding van de man was hij in het bezit van een fiets. Ook deze bleek van diefstal afkomstig. De Harderwijker is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Zowel de scooter als de fiets zijn in beslag genomen en worden aan de rechtmatige eigenaar teruggeven. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Harderwijk

Geef een reactie

Bekijk ook

Harderwijk – Politie zoekt getuigen na brand in appartementencomplex

De brand in een appartementencomplex aan de Breewijd in Harderwijk afgelopen nacht is hoog…