Home Gelderland Ede Ede – Gezocht – Winkeldiefstal – Rozenplein – Ede

Ede – Gezocht – Winkeldiefstal – Rozenplein – Ede

Aan het Rozenplein in Ede stal een man producten uit een supermarkt. Herken jij hem? Tip ons!

Met een winkelmandje aan zijn arm loopt de man door de supermarkt. In het mandje ligt zijn rugzak, waar hij meerdere vleesartikelen en een fles alcohol in schuift. Zijn verdachte gedrag trekt de aandacht van een winkelmedewerker. Deze begint de man te volgen. Als de man dit in de gaten krijgt, gooit hij zijn gevulde rugzak over zijn schouder en rent hij de winkel uit. Het winkelpersoneel zet de achtervolging in, maar krijgt hem niet te pakken.

Herken jij deze winkeldief?

Contact

Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Laad meer Ede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …