Home Gelderland Ede Ede – Gezocht – Bedreiging – Hammarskkjoldstate – Ede

Ede – Gezocht – Bedreiging – Hammarskkjoldstate – Ede

In de wijk Rietkampen in Ede werd een man voor zijn eigen huis bedreigd met een vuurwapen. Op 13 april verschenen twee mannen aan zijn deur. Eén van hen dreigde met een vuurwapen, de tweede probeerde een escalatie te voorkomen. We zijn op zoek naar de tweede man, omdat hij een belangrijke getuige is. Mogelijk komt hij uit (de regio) Rotterdam.

De getuige die we graag willen spreken is de man met de lichtgrijze hoodie van het merk Fila op zijn borst. Omdat hij getuige is, is vanwege zijn privacy zijn gezicht onherkenbaar gemaakt. Ben je of herken je de man, neem dan contact op. De andere man, die verdacht wordt van de bedreiging, is al aangehouden en daarom ook onherkenbaar gemaakt.
In de video van Bureau Rijnmond hieronder zie je de man, die mogelijk uit (de regio) Rotterdam komt, met wie we graag in contact komen. 

 

Help ons mee met deze zaak?
Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

Laad meer Ede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …