Home Gelderland Ede Arnhem, Ede, Oosterbeek, Apeldoorn – Zaken in Bureau GLD van 22 november

Arnhem, Ede, Oosterbeek, Apeldoorn – Zaken in Bureau GLD van 22 november

Deze week in Bureau GLD weer zaken met goede camerabeelden. Bureau GLD wordt elke woensdagavond vanaf 17.20 uur (direct na het nieuws) elk uur uitgezonden op Omroep Gelderland en zal daarna elk uur worden herhaald. <HR> Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder ‘Gezocht & Vermist’ op www.politie.nl. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto’s van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Arnhem, onbekende man pint met gestolen pinpas
Op dinsdagmiddag 13 juni pint een onbekende jonge man ruim € 3000,- van de rekening van een 90-jarige inwoonster van Arnhem. De man pint bij een pinautomaat aan de Hanzestraat. Het is onduidelijk hoe hij&nbsp;aan de pas en de bijbehorende pincode is gekomen. De man staat duidelijk op bewakingsbeelden, die in de uitzending worden getoond.
2017286121

Oosterbeek, horloges gestolen bij inbraak bedrijf
Op dinsdagochtend 25 juli wordt ingebroken bij een bedrijf aan de Utrechtseweg. Bewakingscamera’s van het bedrijf registreren vier personen die de toegangsdeur forceren en vitrines vernielen. Na korte tijd verlaten ze het bedrijf weer met hun buit; tientallen dure horloges. Deze bewakingsbeelden worden in de uitzending getoond.
2017346031

Ede, poging diefstal en vernieling automaat
Op maandagmorgen 25 september verbreken twee mannen een automaat op het erf van een woning aan de Lunterseweg. Vanuit de automaat worden eieren, aardappels en vlees verkocht. Wanneer het alarm afgaat, rennen de twee mannen het erf af en stappen in een auto. De twee zijn op bewakingsbeelden vastgelegd die getoond worden&nbsp;in de uitzending getoond.
2017447912

Apeldoorn, diefstal moederfiets
Op zondagmiddag 1 oktober wordt bij een supermarkt aan de Asselsestraat een fiets gestolen. De fiets met kinderzitjes wordt weggenomen door een onbekende winkelbezoeker. Deze was in gezelschap van drie andere personen. De onbekende fietsendief en de diefstal van de fiets staan op bewakingsbeelden van de supermarkt. Deze beelden worden in de uitzending getoond.
2017461909

Laad meer Ede
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nijmegen – Fietsster aangereden, getuigen gezocht

Donderdagmiddag rond 17.30 uur vond op de Weezenhof 91e straat een aanrijding plaats tusse…