Home Gelderland Ede Twee mannen aangehouden na mishandeling

Twee mannen aangehouden na mishandeling

De politie heeft op vrijdag rond 21.00 uur twee mannen aangehouden. Zij zouden kort daarvoor een 35-jarige man uit Ede hebben mishandeld. Het slachtoffer vertelde dat hij op de Van der Hagenstraat in Ede liep en door de twee (die hij kende) werd aangesproken. Eén van hen zou direct op hem af  zijn gekomen en hem een klap tegen het hoofd hebben geven. Het slachtoffer vertelde dat de andere direct daarna een kopstoot uitdeelde. De aanleiding van deze mishandeling is niet duidelijk. De twee liepen daarop weg en de politie werd gebeld. De twee werden bij de woning van één van de verdachten aangehouden. De verdachte mannen komen uit Ede en zijn 32 en 34 jaar oud. Zij werden overgebracht naar het politiebureau.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…