Home Gelderland Ede Eigenaar vindt gestolen fiets via advertentiesite

Eigenaar vindt gestolen fiets via advertentiesite

De eigenaar van een gestolen fiets heeft vrijdag zijn tweewieler teruggevonden via een advertentiesite. De politie heeft de aanbieder aangehouden voor heling en onderzoekt wie de fiets gestolen heeft. Vrijdagavond meldde de eigenaar zich bij de politie. Hij had de fiets kort daarvoor bij de aanbieder in Ede bekeken en wist zeker dat het om zijn gestolen fiets ging. Agenten hebben een onderzoek ingesteld en konden vaststellen dat de aangeboden fiets inderdaad van de melder was.

De fiets is in beslag genomen en de 29-jarige aanbieder is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Nadat hij een verklaring heeft afgelegd kon de man weer naar huis. Tegen hem wordt proces-verbaal gemaakt. De politie onderzoekt wie de fiets gestolen heeft. De eigenaar kon zijn fiets weer meenemen.

Laad meer Ede

Geef een reactie

Bekijk ook

Ede – Gezocht – Mishandeling – Bunschoterplein – Ede

Aan het Bunschoterplein in Ede mishandelden twee mannen een 25-jarige man in een supermark…