Home Gelderland Arnhem Arnhem – Gesignaleerde man aangehouden in Arnhem

Arnhem – Gesignaleerde man aangehouden in Arnhem

De politie heeft gisteren een 21-jarige man uit Arnhem aangehouden. De man stond al een paar maanden gesignaleerd omdat hij wordt verdacht van een bedreiging op 1 juni 2018 en een mishandeling op 8 juli 2018. Tijdens de aanhouding van de verdachte kwamen er twee nieuwe zaken bij. Er werden namelijk twee imitatie geweren en een gestolen scooter aangetroffen bij de verdachte.

Op 1 juni 2018 werden twee medewerkers van de gemeente Arnhem tijdens het uitoefenen van hun functie bedreigd door een man. Op 8 juli 2018 werd een 31-jarige man uit Arnhem mishandeld door een andere man in de Varkensstraat. Daarbij raakte het slachtoffer lichtgewond.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Doetinchem/Ede/Tiel/Deventer – Arrestantentaken onder de loep

In de media heeft u misschien iets gelezen over onze arrestantencomplexen. We lichten graa…