Home Gelderland Arnhem Arnhem – Agressieve winkeldief aangehouden

Arnhem – Agressieve winkeldief aangehouden

Een 48-jarige man uit Arnhem is maandagmorgen aangehouden voor winkeldiefstal. Hierbij kreeg de politie hulp van burgers.

Een medewerker van een winkel aan de Roggenstraat zag even voor 10:30 uur een man in de winkel iets in zijn tas stoppen. Nadat de verdachte de kassa zonder te betalen was gepasseerd ging de medewerker op de man af. Toen de man hem in de gaten kreeg liet hij de tas vallen en zette het op een lopen. De medewerker wist de man buiten de winkel in de kraag te vatten waarop de man zich hevig verzette. Een tweede burger schoot de medewerker te hulp en samen hielden ze de man onder bedwang totdat de politie arriveerde. De verdachte had voor zo’n 140 euro aan spullen weggenomen.

Laad meer Arnhem
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Daor bunt wi-j weer….. en hoe!

Met een levensgroot spandoek met daarop ‘daor bunt wi-j weer’ kwamen de de tea…