Home Gelderland Arnhem Twee inbrekers aangehouden

Twee inbrekers aangehouden

Zondag  zijn twee mannen aangehouden die worden verdacht van een poging inbraak, gepleegd op de Carstenszstraat in Arnhem. Op de Carstenszstraat staan in verband met verbouwingswerkzaamheden twee containers. Zondagavond 14 april kreeg de politie omstreeks 22.15 uur de melding dat getuigen hadden gezien dat twee personen probeerden de containers open te breken. Kort na de melding kon de politie twee verdachten aanhouden. Het gaat om twee mannen uit Arnhem van 18 en 20 jaar oud. In de scooter en de fiets die de twee bij zich hadden, werd divers inbrekerswerktuig aangetroffen. De mannen zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…