Home Gelderland Arnhem Drietal aangehouden voor mishandeling

Drietal aangehouden voor mishandeling

Drie Arnhemmers van 16, 32 en 33 jaar oud zijn vrijdagavond aangehouden ter zake mishandeling. Het drietal zou betrokken zijn geweest bij een vechtpartij waarbij een 16-jarige plaatsgenoot een flinke hoofdwond opliep. De politie kreeg rond 21.35 uur melding van een vechtpartij tussen tien mannen op het kermisterrein in de wijk Elden. Daarbij zou ook met knuppels geslagen worden.

Ter plaatse troffen agenten de gewonde 16-jarige aan; hij had een flinke snee in zijn hoofd. Een getuige overhandigde aan de politiemensen een stuk hout waarmee de 16-jarige jongeman op zijn hoofd geslagen zou zijn.

Een getuige kon vertellen wie de verdachten waren. Agenten gingen daarop naar de woning van één van de verdachten in de Reurikswei. Bij de woning werden vervolgens de drie Arnhemmers aangehouden. In de auto van een verdachte trof de politie een stuk hout aan waar bloed op zat. Dit stuk hout en een ijzeren staaf zijn inbeslaggenomen en worden verder onderzocht. Tevens namen de agenten een busje pepperspray in beslag.

In een eerste verklaring zei het aangehouden drietal dat zij lastiggevallen waren door een groep mensen, waaronder ook het latere slachtoffer. De verdachten zouden na dat incident verhaal zijn gaan halen op het kermisterrein. De politie onderzoekt de zaak verder en maakt proces-verbaal op van de zaak.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…