Home Gelderland Arnhem Getuigen gezocht van steekincident

Getuigen gezocht van steekincident

De politie zoekt parkeerders die in de nacht van zaterdag op zondag 24 maart op of nabij de Markt in Arnhem hebben geparkeerd. Het steekincident is rond 04.20 uur bij de hulpdiensten gemeld. Het slachtoffer was met enkele vrienden aan het stappen in Arnhem. Na het uitgaan liep hij met zijn vrienden naar de auto. Die stond geparkeerd op het plein naast de rechtbank. Daar is het 21-jarige slachtoffer uit Veenendaal, vermoedelijk zonder aanleiding, in zijn schouder gestoken. De dader ging er op een fiets vandoor richting het Airborneplein.

De verdachte, een 30-jarige man uit Velp, kon snel worden aangehouden doordat er een duidelijk signalement was doorgegeven.  Hij is meegenomen naar het politiebureau en zit nog vast. De recherche denkt dat er meer mensen zijn die iets van het incident hebben gezien op of nabij de parkeerplaats naast de rechtbank.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…