Home Gelderland Arnhem Man aangehouden met inbrekersgereedschap

Man aangehouden met inbrekersgereedschap

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag op de Honigkamp een 47-jarige Arnhemmer aangehouden met inbrekersgereedschap. De politie was rond 00.15 uur door buurtbewoners gealarmeerd dat een man in een auto door de wijk reed en zich verdacht gedroeg in de buurt van de woningen. Agenten troffen de man op de Honigkamp en bij de controle van de auto troffen ze inbrekersgereedschap aan. Hierop is de man aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Het gereedschap is in beslag genomen en tegen de Arnhemmer wordt proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Arnhem

Geef een antwoord

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…