Home Gelderland Arnhem Rijbewijs van beschonken bestuurder ingevorderd

Rijbewijs van beschonken bestuurder ingevorderd

Dinsdagmiddag controleerden politiemensen een 52-jarige bestuurder uit Deventer van een auto op alcohol. Hij bleek te veel te hebben gedronken. Politiemensen zagen de man in zijn auto een parkeerplaats op rijden op de Beekhuizenseweg in Velp (gld). Ze spraken de man aan en roken een sterke alcohollucht in de auto. Er werd een blaastest afgenomen waarbij de man een ‘F’ blies. De uitslag van de definitieve ademanalysetest op het politiebureau betrof 585 ug/l. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Deventer – Gezocht – Poging Inbraak in bedrijfspand

Op 18 december breken twee mannen in, in het bedrijfspand van Auping aan de Maagdenburgstr…