Home Gelderland Arnhem Twee mannen aangehouden na vondst hennepkwekerij

Twee mannen aangehouden na vondst hennepkwekerij

In een woning in de wijk Presikhaaf in Arnhem heeft de politie zaterdagmiddag 23 februari een hennepkwekerij opgerold. Daarbij zijn twee mannen, een 29-jarige man uit Den Bosch en een 52-jarige Nijmegenaar aangehouden.

Wateroverlast
De politie kwam de kwekerij op het spoor na een melding van wateroverlast. In de woning trof de politie in totaal 573 hennepplanten aan, verdeeld over drie ruimtes. Twee mannen die op dat moment in de woning waren, zijn aangehouden en voor verhoor en verder onderzoek naar het politiebureau in Arnhem overgebracht. De kwekerij is geruimd.

Laad meer Arnhem

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Viertal beroofd in Sonsbeekpark: politie zoekt getuigen

Gisteravond was het druk in het Sonsbeekpark met sporters, wandelaars en vrienden die elka…