Home Gelderland Apeldoorn Drietal aangehouden voor auto-inbraak en diefstal velgen

Drietal aangehouden voor auto-inbraak en diefstal velgen

De politie heeft maandag 24 juni in Apeldoorn drie mannen aangehouden op verdenking van auto-inbraak en diefstal van velgen.

In de nacht van vrijdag op zaterdag 22 juni werd er ingebroken in een geparkeerde auto aan de Radioweg waarbij meerdere goederen werden weggenomen. Van een andere geparkeerde auto werden de velgen weggenomen. Deze auto raakte hierdoor ernstig beschadigd.

Maandagmiddag zag de auto-eigenaar dat zijn velgen op internet werden aangeboden en waarschuwde hij de politie. Agenten troffen de 21-jarige Apeldoorner op een parkeerplaats aan de Laan van Spitsbergen op het moment dat hij de velgen probeerde te verkopen. In de auto van de man werden ook goederen aangetroffen die bij de auto-inbraak waren weggenomen.

De Apeldoorner is hierop aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De velgen en andere goederen zijn in beslag genomen. Later op de dag heeft de politie nog twee mannen, een 19- en een 22-jarige Apeldoorner, aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de diefstal en inbraak. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …