Home Gelderland Apeldoorn Overvaller Power Systems aangehouden

Overvaller Power Systems aangehouden

Het overvallenteam heeft maandagavond een 18-jarige Apeldoorner aangehouden. Hij wordt ervan verdacht verleden jaar een overval te hebben gepleegd op een computerwinkel in zijn woonplaats. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek. Dat het overvallenteam met haar onderzoek op het goede spoor zat, bleek toen er onlangs na het tonen van een compositietekening in het programma Opsporing Verzocht, tips binnen kwamen die ook richting de aangehouden verdachte leidden.

Hij werd op maandagavond aangehouden en wordt ervan verdacht op 13 april 2012 werd op winkelcentrum De Eglantier computerwinkel Power Systems te hebben overvallen. Bij deze overval raakte de eigenaar tijdens een worsteling licht gewond door het mes van de overvaller.

De Apeldoorner is ingesloten en in verzekering gesteld. De eigenaar van de computerwinkel is op de hoogte gebracht van de aanhouding.

Laad meer Apeldoorn

Geef een antwoord

Bekijk ook

Oost-Nederland – Drugshandel en witwassen: zeven aanhoudingen

In een groot internationaal onderzoek naar ondergronds bankieren en handel in cocaïne hebb…