Home Gelderland Apeldoorn Hevig verzet bij aanhouding verdachte winkeldiefstal

Hevig verzet bij aanhouding verdachte winkeldiefstal

De politie heeft vrijdag rond 18.15 uur een 32-jarige man uit Apeldoorn aangehouden op verdenking van diefstal uit een winkel aan de Linie in Apeldoorn. De man wilde de winkel verlaten met twee flessen wijn zonder deze af te rekenen. Toen hij hierop werd aangesproken door een medewerker zwaaide hij met zijn tas met als doel de medewerker op afstand te houden. Door deze zwaai raakte hij uit balans en konden vier medewerkers hem overmeesteren en in bedwang houden; de verdachte pleegde hevig verzet. De gealarmeerde politie nam de man mee naar het bureau.

Laad meer Apeldoorn

Geef een reactie

Bekijk ook

Oost-Nederland – Politie Oost-Nederland schaalt op na acties

‘Een demonstratie is toegestaan binnen de grenzen van de wet, maar bij de acties op …