Home Gelderland Harderwijk – Gezocht – Beloning voor tip over gewelddadige woningoverval

Harderwijk – Gezocht – Beloning voor tip over gewelddadige woningoverval

In de nacht van 8 op 9 oktober vorig jaar is een 84-jarige man aan de Mecklenburglaan in Harderwijk in zijn woning op zeer gewelddadige wijze door twee mannen overvallen en mishandeld. Het slachtoffer werd opgenomen in het ziekenhuis en aansluitend in een revalidatiecentrum om te herstellen. Het Openbaar Ministerie heeft een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor de tip die lijdt tot het oplossen van deze ernstige zaak.

Lees verder

Laad meer Gelderland

Geef een reactie

Bekijk ook

Arnhem – Politie zoekt getuigen van schietincident in Arnhem

Zaterdagavond 21 juli rond middernacht was er eerst een woordenwisseling tussen twee manne…