Home Gelderland Achterhoek Rijbewijs ingevorderd na rijden onder invloed

Rijbewijs ingevorderd na rijden onder invloed

De politie heeft woensdagavond een 73-jarige man uit Doetinchem aangehouden voor rijden onder invloed. De man was even daarvoor op de Gasthuissteeg tegen een andere auto aangereden waarbij men het vermoeden had dat de automobilist onder invloed van alcohol was. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek de Doetinchemer, na het achterlaten van gegevens, te zijn vertrokken.

In de buurt zag men de auto rijden waarop een stopteken is gegeven. Door het gedrag van de man was het voor de agenten duidelijk dat de man had gedronken. Het afnemen van een blaastest mislukte meerdere keren waarop hij is aangehouden. Op het politiebureau is een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en de politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Achterhoek

Geef een antwoord

Bekijk ook

Oost-Nederland – Drugshandel en witwassen: zeven aanhoudingen

In een groot internationaal onderzoek naar ondergronds bankieren en handel in cocaïne hebb…