Home Overijssel Twente Enschede Twee aanhoudingen voor heling

Twee aanhoudingen voor heling

De politie heeft vrijdagochtend een 24-jarige inwoner van Leeuwarden en een 18-jarige inwoonster van Enschede aangehouden op verdenking van heling. Een agent was in de Breitnerstraat in Leeuwarden om een aangifte op te nemen van een inbraak in een berging. Tijdens het opnemen werd duidelijk dat mogelijk ook in andere bergingen was ingebroken. Reden voor de agent om in een aantal van deze bergingen te kijken. In één zag de agent diverse kentekenplaten liggen. Na controle bleken ze van diefstal afkomstig te zijn. Ook lagen in deze berging een laptop, een laptoptas en diverse inbrekersgereedschappen. In de hal van de berging liepen een man en een vrouw. De twee bleken eigenaar te zijn van de betreffende berging. Bij het zien van de politie sloeg het duo op de vlucht. Met behulp van een geleende bromscooter kon de 18-jarige vrouw uit Enschede al snel worden aangehouden. De 24-jarige Leeuwarder werd later die ochtend in de Cornelis Trooststraat in de stad aangehouden. Het duo werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.

Laad meer Enschede

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Twee personen aangehouden na vechtpartij

De politie heeft zaterdagavond twee personen aangehouden na een vechtpartij op de Hooidoll…