Home Friesland Leeuwarden Vrouw geslagen bij tasjesroof

Vrouw geslagen bij tasjesroof

Een 19-jarige inwoonster van Leeuwarden werd maandagavond op het Maria Annastraatje in haar woonplaats slachtoffer van een tasjesroof. Iets voor negen uur probeerde een achterop komende fietser de tas van de vrouw af te pakken. De vrouw verzette zich waarna de belager haar een vuistslag in het gezicht gaf. De tas belandde op de grond waarbij de inhoud op straat terecht kwam. De dader ging vervolgens er zonder tas vandoor via het Herenwaltje richting het Goeverneursplein.

Laad meer Leeuwarden

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Politie zoekt filmende omstanders van ernstige mishandeling agent in Leeuwarden

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 september is in de binnenstad van Leeuwarden een …