Home Utrecht Amersfoort Heler gereedschap aangehouden

Heler gereedschap aangehouden

Op vrijdag 22 maart houdt de poltie een 37-jarige Amersfoorter aan op verdenking van heling van gestolen goederen. De rechtmatige eigenaar deed op 13 maart aangifte toen een pers- en boormachine uit zijn geparkeerde auto aan de Kapelweg werd gestolen. De goederen werden bij de verdachte teruggevonden.

Een week na de diefstal meldde de eigenaar zich weer bij het politiebureau. Hij had zijn eigendommen op internet te koop zien staan en een afspraak gemaakt met de verkoper op 22 maart. In plaats van de aangever gingen agenten die dag naar deze afspraak. De 37-jarige verkoper bleek in het bezit van beide gestolen goederen. Hij werd daarop aangehouden op verdenking van heling en zijn auto in beslag genomen. Hij bekende de heling tijdens het verhoor. De politie maakt dossier op tegen de verdachte.

 

Laad meer Amersfoort

Geef een antwoord

Bekijk ook

Amersfoort – Gezocht – Diefstal massagesalon Amersfoort

Op dinsdag 6 september omstreeks 18:55 loopt er een man de massagesalon binnen. De eigenar…