Home Friesland Leeuwarden Leeuwarder verantwoordelijk voor meerdere inbraken

Leeuwarder verantwoordelijk voor meerdere inbraken

Een 20-jarige inwoner van Leeuwarden heeft bekend verantwoordelijk te zijn voor drie auto-inbraken, een inbraak in een sportkantine en een woninginbraak. De Leeuwarder werd op vrijdag 8 maart 2013 op heterdaad aangehouden na een inbraak in een woning in Leeuwarden. Het woninginbrakenteam deed vervolgens onderzoek. Tijdens het verhoor bekende de man dat hij naast de woninginbraak ook verantwoordelijk was voor drie inbraken in geparkeerde auto’s in Leeuwarden en een inbraak in een sportkantine aan het Kalverdijkje eveneens in Leeuwarden. Tenslotte verklaarde de Leeuwarder nog dat hij ook een diefstal had gepleegd uit een geparkeerde brommobiel in de stad. De 20-jarige man werd afgelopen woensdag door de rechter-commissaris voor veertien dagen in bewaring gesteld.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…