Home Noord-Brabant Helmond Getuigen gezocht brandstichting auto

Getuigen gezocht brandstichting auto

Twee auto’s, geparkeerd aan de Damhertlaan in Helmond, raakten donderdagavond rond 20.30 uur als gevolg van brandstichting total loss geraakt. Uit sporenonderzoek blijkt dat een voertuig in brand gestoken is. Een tweede auto dat naast de brandende auto stond geparkeerd vatte daarop ook vlam. Na het blussen zijn de vernielde voertuigen getakeld. De melding kwam rond 23.20 uur bij de politie binnen. De politie startte direct met een buurtonderzoek maar dat heeft nog geen concrete informatie opgeleverd over de brandstichter(s). Een van de auto-eigenaren deed inmiddels aangifte.

Laad meer Helmond

Geef een reactie

Bekijk ook

Helmond – 4 verdachten aangehouden voor ontvoering en mishandeling

Vanochtend hield de politie vier verdachten aan voor betrokkenheid bij een ontvoering en m…