Home Friesland Leeuwarden Twee aanhoudingen bij ontmantelen hennepkwekerijen

Twee aanhoudingen bij ontmantelen hennepkwekerijen

De politie heeft woensdag in twee woningen in de stad hennepkwekerijen ontdekt. Daarbij werden twee aanhoudingen verricht. In een woning aan de Leendert Sinnemastraat in Leeuwarden werd een kwekerij met 145 hennepplanten aangetroffen. Tijdens de actie werd de 21-jarige bewoner aangehouden. Later die dag werd in een woning aan de Anjen eveneens een hennepkwekerij aangetroffen met 60 planten. Een 23-jarige inwoonster van Hoofddorp werd in de woning aangetroffen. De vrouw aangehouden. Tegen beide verdachten werd proces-verbaal opgemaakt. In de loop van de dag mochten ze het bureau weer verlaten.

Laad meer Leeuwarden

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…