Home Noord-Brabant Den Bosch Overval op poolcafé

Overval op poolcafé

Een nog onbekende dader overviel woensdag rond 23.30 uur een poolcafé aan de Zuid Willemsvaart in Den Bosch. Hij bedreigde de aanwezigen met vermoedelijk een vuurwapen en dwong het personeel tot afgifte van geld uit de kassa. De man, die zijn gezicht had bedekt, ging er na de overval te voet vandoor over de Hekellaan. Het ging om een vermoedelijk blanke man van 20 a 30 jaar. Hij had een lengte van ongeveer 1.85 meter. De man droeg vermoedelijk een trainingsbroek en een blauwe trui met een capuchon. Direct na de melding ging de politie in de omgeving op zoek naar verdachte, waarbij onder meer een helikopter werd ingezet. Helaas werd de overvaller niet gevonden.

De politie onderzoekt of in de omgeving door bewakingscamera’s beeldopnamen zijn gemaakt die het onderzoek kunnen helpen.

Laad meer Den Bosch

Geef een reactie

Bekijk ook

‘s-Hertogenbosch – Politie pakt zeven verdachten op bij steekincident Den Bosch

De politie heeft meerdere aanhoudingen verricht na een openlijke geweldpleging aan de Vier…