Home Friesland Heerenveen Fietser aangehouden na aanrijden meisje

Fietser aangehouden na aanrijden meisje

De politie heeft zondagmiddag een 38-jarige fietser uit Heerenveen aangehouden. De man had op de Oude Veenscheiding in zijn woonplaats een 13-jarige fietsster (eveneens uit Heerenveen) aangereden. Volgens getuigenverklaringen reed de man slingerend over het fietspad en kwam daarbij in botsing met het meisje. Het meisje kwam met haar hoofd op de straat terecht en is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De man liep lichte verwondingen op aan zijn handen. Toen een agent de man aansprak, reageerde hij direct opstandig. Ook uitte hij diverse beledigende woorden. De agent rook bovendien een alcohollucht en heeft daarop de man aangehouden. Op het politiebureau resulteerde de ademanalyse in 455 μg/l (ruim 1 promille).

Laad meer Heerenveen

Geef een reactie

Bekijk ook

Demasqué de Graafschap na desastreuze wedstrijd thuis tegen Heerenveen

Meestal kijk nog even de samenvatting van de wedstrijd na, voordat ik mijn stukje over de …