Home Friesland Verdachte aangehouden voor homo-mishandeling in treim

Verdachte aangehouden voor homo-mishandeling in treim

De politie hield zaterdagochtend een 19-jarige vrouw uit Leeuwarden aan in het onderzoek naar de mishandeling van twee mannen in de trein. De mannen uit Leeuwarden werden eerder deze week in de trein door de twee vrouwen aangesproken, uitgescholden en beledigd in verband met hun seksuele geaardheid. Daarnaast werden zij door de vrouwen geschopt, gekrabd en geslagen.

Na hun daad stapten de vrouwen uit de trein op het treinstation aan de Dr. Boumaweg in Sneek. De 19-jarige vrouw uit Leeuwarden is zaterdagochtend in haar woning in Leeuwarden aangehouden. Zij is ingesloten in afwachting van het onderzoek. De identiteit van de tweede verdachte is bij de politie bekend. De politie verwacht haar binnenkort te kunnen aanhouden.

Laad meer Friesland

Geef een reactie

Bekijk ook

Vermist – Lusmary Fermina

De 14-jarige Lysmary is sinds 11 februari 2024 16:15 uur vermist uit Leeuwarden Zij is het…