Home Noord-Brabant Tilburg Twee jongemannen aangehouden voor heling

Twee jongemannen aangehouden voor heling

Agenten reageerden zaterdagochtend 9 maart rond 05.00 uur op een melding van een bedrijfsinbraak aan de Tilburgseweg. Een 16-jarige jongen uit Ossendrecht en een 22-jarige man uit Tilburg werden aangehouden. De agenten zagen op de Tilburgseweg een auto met hoge snelheid rijden. De agenten zetten de achtervolging in. Op de Bergstraat kwam de auto met de twee inzittenden tegen een gevel tot stilstand. De bestuurder nam de benen. Het voertuig bleek als gestolen gesignaleerd te staan. De twee jongemannen werden aangehouden voor heling. De politie onderzoekt of het tweetal betrokken is bij de bedrijfsinbraak. Bij onderzoek op het politiebureau bleek dat de 16- jarige bestuurder te veel te hebben gedronken. Hij blies 445 ug/l. De verdachten werden in verzekering gesteld.

Laad meer Tilburg

Geef een antwoord

Bekijk ook

Tilburg – Getuigen gezocht van beroving in Haskerlandstraat Tilburg

De politie komt graag in contact met mensen die mogelijk getuigen zijn geweest van een ber…