Home Friesland Aangehouden voor openlijke geweldpleging

Aangehouden voor openlijke geweldpleging

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 18-jarige inwoner van Wieringerwerf, een 19-jarige inwoner van Leeuwarden en een 21-jarige inwoner van Franeker aangehouden. De drie mannen worden ervan verdacht in de Prins Hendrikstraat fietsen de hebben vernield. Getuigen zagen de mannen fietsen op straat en even verder in de gracht gooien. De mannen konden nabij het NS-Station worden aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau en waarvoor zij voor nader onderzoek zijn ingesloten. Tegen de mannen werd proces-verbaal opgemaakt. De eigenaren van de fietsen deden aangifte.

Laad meer Friesland

Geef een reactie

Bekijk ook

Fryslân – Twee mannen aangehouden voor meerdere bedrijfsinbraken

De politie heeft op maandag 13 november twee mannen uit Leeuwarden aangehouden op verdenki…