Home Friesland Aangehouden voor openlijke geweldpleging

Aangehouden voor openlijke geweldpleging

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een 18-jarige inwoner van Wieringerwerf, een 19-jarige inwoner van Leeuwarden en een 21-jarige inwoner van Franeker aangehouden. De drie mannen worden ervan verdacht in de Prins Hendrikstraat fietsen de hebben vernield. Getuigen zagen de mannen fietsen op straat en even verder in de gracht gooien. De mannen konden nabij het NS-Station worden aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau en waarvoor zij voor nader onderzoek zijn ingesloten. Tegen de mannen werd proces-verbaal opgemaakt. De eigenaren van de fietsen deden aangifte.

Laad meer Friesland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Leeuwarden – Politie zoekt filmende omstanders van ernstige mishandeling agent in Leeuwarden

In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 september is in de binnenstad van Leeuwarden een …